Πληροφορίες αποστολής

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12:00 η ώρα, αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις όπου δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courrier, ταχυδρομείο και μεταφορικές εταιρείες.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για όλες τις αγορές πάνω από 40€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) η αποστολή θα είναι δωρεάν με courrier ή μεταφορική κατευθείαν στην πόρτα σας. Για αγορές κάτω των 40€ το κόστος του courier είναι 2.80€ + ΦΠΑ κι επιβαρύνει τον πελάτη. Ισχύει για όλη την Ελλάδα, εκτός από περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται η κατηγορία των προϊόντων με επιθυμητές διαστάσεις (μοκέτες, διάδρομοι κλπ).

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών των προϊόντων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα (όχι αυτών με επιθυμητές διαστάσεις) εντός Αττικής & Κορίνθου είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες. Σε περιπτώσεις όπου βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία μας σας ενημερώνει ώστε να βρεθεί ο πιο οικονομικός τρόπος. Σε διαφορετική περίπτωση όπου τα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, η εταιρεία μας σας ενημερώνει για τον χρόν ο παράδοσης τους.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η παράδοση γίνεται εντός 7-15 εργάσιμες ημέρες, εκτός από περιοχές όπου χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Σε περιπτώσεις όπου βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία μας σας ενημερώνει ώστε να βρεθεί ο πιο οικονομικός τρόπος.

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 7-15 εργάσιμες ημέρες με courrier και το κόστος αποστολής είναι 20€ για παραγγελίες έως 2kg.