Προφίλ

 

Η ALEX CARPET δραστηριοποιείται στον χώρο των χαλιών, μοκετών, πλαστικών και ξύλινων δαπέδων, ταπετσαριών, περσίδων, roller και ειδών εξοχής, στην περιοχή της Κορινθίας εδώ και μία 20ετία. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον Αλεξόπουλο Γεώργιο το 1994 κι από το 2005 έχει περάσει στον Αλεξόπουλο Ιωάννη.

 

 

Είναι μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση και χαρακτηρίζεται από την συνέπεια της, την αξιοπιστία της, την φιλική της εξυπηρέτηση και τις ασυναγώνιστες τιμές της. Χαρακτηριστικά τα οποία έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση των πελατών μας.

 

 

Στην νέα προσπάθεια της επιχείρησης μας και στις δύσκολες συγκυρίες που υφίστανται στην ελληνική αγορά, η ALEX CARPET παραμένει ανταγωνιστική - φιλική - εξυπηρετική, με συνέπεια κι ευθύνη ως προς την τιμή και την ποιότητα των των προϊόντων μας.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ALEX CARPET;

 

Υπάρχουν στιγμές σπάνιες που θα θέλαμε να κρατήσουν αιώνια. Είναι οι στιγμές εκείνες που η αίσθηση πληρότητας ισορροπεί τον ψυχικό μας κόσμο, με τον κόσμο που μας περιβάλλει. Μπαίνοντας στην οικόγενεια της ALEX CARPET, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο της, απολαμβάνετε όλα τα προνόμια των επώνυμων συλλογών, σωστά οργανωμένων κι επωφελείστε από την αποκλειστικότητα των προϊόντων που σημαδεύουν με διακριτικότητα την διαφορά τους.

 

 

Η ALEX CARPET με σεβασμό προς τον άνθρωπο, είναι η απάντηση στις επιθυμίες σας.

 

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα alexcarpet.gr, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!!